Izvor: Blic.rs
17.08.2020 u 11:34
0

VELIKI PROBLEM: Još jedna zemlja razmišlja da stavi Hrvatsku na CRVENU LISTU

Zbog pogoršane epidemiološke situacije Hrvatska i Grčka mogle bi se naći na crvenoj listi Velike Britanije, piše portal britanskog „Dejli mejla“.

Britanci koji se nalaze na odmoru u Hrvatskoj i Grčkoj suočavaju se, navodi se, sa mogućnoću hitnog povratka u domovinu zbog strahova da bi se navedene dve zemlje mogle naći na “crvenoj listi” britanske vlade

SVE O SPORTU

NOVA WTA LISTA I PAD SRPSKIH TENISERKI: Barti na vrhu!

SRPSKI AS OSTAVLJA SVE BEZ TEKSTA: Trener grčke tinsireke KRIŠOM snimao Novaka (VIDEO)

NEOČEKIVANO! NEMA GA U TIMU CRNO-BELIH: Natho otkrio o čemu se radi!

Strahovi da bi se Hrvatska i Grčka mogle naći na “crvenoj listi” pojavili su se u trenucima u kojima britanska vlada očajnički pokušava da kontroliše širenje pandemije korona virusa. Britanska javnost je sve gnevnija zbog načina na koji se tamošnja vlada nosi s pravilima za putovanje u jeku pandemije.

Vladini ministri se podstiču da umesto 14-dnevnog karantina uvedu brzo testiranje na koronu na aerodromima pre nego što još zemalja stavi na “crvenu listu”.

Mediji navode da bi se na istoj listi Velike Britanije mogle naći Francuska i Španija, koje ovih dana takođe beleže nagli porast zaraženih.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter