Izvor: Sputnjik
19.08.2020 u 18:19
0

NEČUVENO! „Svetoga Savu ovi sada svrstavaju među fašiste“

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije pozvao je sve u Crnoj Gori da izađu na predstojeće izbore i da glasaju za, kako je rekao, večno ljudsko dostojanstvo

OVO MORATE ZNATI

LOŠE VESTI: Usmena rasprava o žalbama na presudu Mladiću sledeće sedmice

IZBO MUŠKARCA NA DEČJEM ROĐENDANU?! Uhapšen Nišlija

UDES NA PUTU ZA KOTEŽ: Sudarila se dva automobila, HITNA POMOĆ na mestu nesreće!

– Ali da glasaju za večno ljudsko dostojanstvo i za one koji su hodili tim putem večnog ljudskog dostojanstva, a ne za one koji su krvlju obagrili Božić i 1919. i 1941. godine i koji i danas temelje na toj i takvoj lažnoj ideologiji, bezbožnoj i antibožnoj, budućnost Crne Gore – poručio je mitropolit Amfilohije.

On je istakao da na tim izborima ljudi treba da budu „svedoci svetlosti Hrista Boga našega“ i da na njoj, istini i ljubavi Božjoj grade i sebe i svoju državu i svoje potomstvo.

– Ne daj Bože, da Crnogorci grade budućnost Crne Gore na onom duhu onoga kaplara Franje Josifa koji je srušio crkvu na Lovćenu i oskrnavio grob Lovćenskog Tajnovidca – poručio je vladika, saopštila je Mitropolija crnogorsko-primorska.

Mitropolit Amfilohije je naglasio da Crna Gora danas sve dublje i dublje srlja u provaliju sa brozomornom ideologijom koja i do danas ovde vlada.

– Neće valjda na tome da se gradi budućnost Crne Gore – rekao je on, obraćajući se okupljenima posle liturgije na Preobraženje Gospodnje u crkvi posvećenoj ovom prazniku na Ključkom Tavoru na Bjelasici.

SAZNAJETE JOŠ

PRONAĐENA MRTVA BEBA U MAŠINI ZA VEŠ! Užas u Pljevljima!

EKSKLUZIVNO NA HAPPY TV „GLAMUR SPECIJAL“ U 21.50! NIKAD ISPRIČANA I NAJTRAGIČNIJA PRIČA NA ESTRADI! (VIDEO)

ZA SVE SRBE KOJI SU U GRČKOJ NA LETOVANJU! Uvode se zabrane koje se mnogima neće svideti

Kazao je da oni koji sada vode Crnu Goru u svojoj bespameti svetosavlje proglašavaju za fašizam.

– Sveti Sava je jedan od najpoznatijih svetitelja sveukupnog hrišćanstva. Njegove ikone ćete naći od Kremlja, širom Rusije, Rumunije, Bugarske do svetoga grada Jerusalima i do Amerike. Hramovi njegovi su širom svijeta podignuti. I toga Svetoga Savu ovi sada svrstavaju među fašiste. Možete da zamislite kakva je to bespamet i neznanje – ocenio je vladika.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter