Izvor: ALO
05.11.2021 u 18:03
0

OGROMNA NEPRIJATNOST! Dženifer i Ben naleteli na njegovu bivšu suprugu, a reakcija poznate glumice će se prepričavati dugo!

Par sve vreme provodi zajedno, a rastaju se samo radi snimanja.

PROČITAJTE JOŠ:DANAS BI JOJ BIO ROĐENDAN! Sin Marine Tucaković podelio njenu fotografiju, za koju ga vežu posebna sećanja!

Aflek trenutno snima u Ostinu, dok Dženifer Lopez snima film u Kanadi.

Dženifer Lopez i njen dečko Ben Aflek više se ne razdvajaju otkako je došlo do pomirenja, a sada im se desila jedna neprijatnost.

PROČITAJTE JOŠ:„OBRAĆAM SE SVOM NEROĐENOM DETETU“: Potresna ispovest Danijele Martinović koju je Petar Grašo ostavio nakon 20 godina veze!

Pevačica i glumac tako su proslavili „Noć veštica“ sa svojom decom iz prvih brakova, a u toku podele slatkiša u Malibuu, naleteli su na Benovu bivšu ženu Dženifer Garner.

Glumica je bila sa prijateljicom, kiselo se nasmejala, dok je Džej Lo bila zbunjena, ako je sudeći prema paparaco fotografijama. Ben i njegova sadašnja devojka viđeni su kako odlaze privatnim avionom, a destinacija nikom nije bila poznata.

Inače, par sve vreme provodi zajedno, a rastaju se samo radi snimanja. Aflek trenutno snima u Ostinu, dok Dženifer Lopez snima film u Kanadi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter