Izvor: Alo.rs
22.08.2020 u 09:14
0

NOVAK PORUČIO: Odluku o dolasku na US Open doneo sam pre Nadala

Turnir počinje danas, a Novak je slobodan prvo kolo.

Novak Đoković će za nekoliko dana odigrati meč posle duže pauze. Prvo ga čekaju iskušenja na tuniru Sinsinati, a zatim i na US Openu, gde neće biti njegova dva najveća rivala, Rafael Nadal i Rodžer Federer.

Za Švajcarca se još ranije znalo da se neće pojaviti u Njujorku, dok je Nadal daleko kasnije odlučio da ne brani titulu osvojenu prošle godine. Tek nedavno je najbolji teniser na planeti rekao da stiže, što su mnogi zlurado protumačili.

PROČITAJTE JOŠ

OPREZ: Sutra se pali žuti METEO-ALARM, evo kakvo vreme nas OČEKUJE

(UPUTSTVO) ELEKTRONSKO ZAKAZIVANJE ZA PCR TEST: Može se zakazati od ponedeljka u Kliničkom centru Srbije

STANJE NA PUTEVIMA: Radovi i zadržavanje do 60 minuta

PRVI PUT U ISTORIJI: Žene na čelu grada

“Nisam doneo odluku o dolasku zato što se Nadal povukao. Znam da je to ono što ljudi žele da čuju, ali ja odlučio tako još pre nekoliko meseci, pošto sam želeo da nastavim sezonu na betonu, gde se osećam najbolje i gde imam najviše uspeha. Volim da igram na ovom turniru i nisam bio sto odsto siguran da ću doću dok nisam sve sagledao”, bio je jasan Đoković.

Organizatori US Opena su dozvolili igračima da ne borave u izabranim hotelima, već da mogu da iznajme kuće, ali će morati da budu pod budnim okom zdravstvenih komisija kako bi se rizik od koronavirusa sveo na minimum.

“Stvari se brzo menjaju. Moramo da prihvatimo odluke USTA i medicinske komisije Njujorka. Teško je. Svi su imali priliku da investiraju u nekretnine, zato ću ja ostati u privatnoj kući”, prenosi Đokovićeve reči “Tennis world”.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter