Izvor: Happy BSC, Beoinfo
06.11.2021 u 11:05
0

U ponedeljak 33. sednica Skupštine grada

Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević zakazao je za ponedeljak, 8. novembar, 33. sednicu Skupštine grada Beograda na čijem dnevnom redu će se naći Predlog plana generalne regulacije šinskih sistema u Beogradu sa elementima detaljne razrade za prvu fazu prve linije metro sistema.  

Na dnevnom redu su Predlog plana detaljne regulacije dela naselja Cerak Vinogradi, gradska opština Čukarica i Predlog plana detaljne regulacije područja između privredne zone „Autoput” i aerodroma „Nikola Tesla”, gradska opština Novi Beograd, a izmene i dopune planova detaljne regulacije odnose se na četiri mesne zajednice opština Zvezdara i Voždovac i za potez duž ulica Zemunska – Tošin bunar u Novom Beogradu. 

PROČITAJTE JOŠ: IZMENE U GRADSKOM PREVOZU! Promenjen red vožnje na 14 linija, uvodi se i jedna privremena!

Pred odbornicima će se naći izmena i dopuna plana detaljne regulacije za deo bloka između ulica Admirala Geprata, Kneza Miloša, Balkanske i Nemanjine u Gradskoj opštini Savski venac, kao i plan detaljne regulacije za prostornu celinu uz ulicu Dunavski Kej, Linijski park – Beograd i ulicu Žorža Klemansoa u opština Stari grad, a odlučivaće i o izmenama odluke o utvrđivanju zakupnina za poslovni prostor na kojem Grad Beograd ima posebna svojinska ovlašćenja.

Jedna od tema biće i predlog odluke o izmenama i dopunama odluke o načinu plaćanja komunalnih usluga, predlogu odluke o izmeni odluke o komunlanom redu, kao i o predlogu odluke o izmenama i dopunama odluke o uređivanju i održavanju groblja i sahranjivanju, kao i predlog odluke o izmenama odluke o postavljanju bašte ugostiteljskog objekta, predlog odluke o izmenama odluke o postavljanju tezgi i drugih pokretnih privremenih objekata na teritoriji grada Beograda, a odlučivaće se i o predlogu Rešenja o izmeni rešenja o obrazovanju odbora za podizanje spomenika Vudru Vilsonu, kao i o povećanju osnovnog kapitala JKP „Zelenilo – Beograd”, kao i pojedina rešenja o kojima će se odlučivati po skraćenom postupku. 

PROČITAJTE JOŠ: POPLAVE KOD LOZNICE: Izlila se reka, poplavljene kuće i dvorišta u selu Bradiću! 

Sednica Skupštine grada Beograda biće održana uz poštovanje preporuka o preventivnim merama u cilju sprečavanja širenja zarazne bolesti kovid-19, koje je preporučio Gradski zavod za javno zdravlje Beograd. 

 Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter