Izvor: Alo.rs
29.08.2020 u 14:54
0

Vatrogasci ODBILI da voze Milove „kamione smrti“

Svesni toga da će  izborne mahinacije, krađa glasova i pokušaj prekrajanja izborne volje izazvati opravdani revolt crnogorskih građana, eksponenti Đukanovićevog režima su izdali nalog vatrogasnoj službi u Podgorici da svoje vatrogasne kamione oklopi i opremi za “razbijanje demonstracija”, između ostalog i na taj način što će se na prednji deo vozila montirati posebno izrađene metalne konstrukcije, koje omogućavaju da se vozila efikasno “zaleću u masu”. 

OTKRIJTE I OVO…

STRAVIČNA NESREĆA: Tri osobe poginule u sudaru!

UŽAS! Uhapšen otac (48) zbog sumnje da je OBLJUBIO SVOJU ĆERKU (14)! Lekari POTVRDILI odnos

Pokrenut STEČAJNI POSTUPAK: Tramp na IVICI DA IZGUBI HOTEL!

HOROR KOD POŽAREVCA: Tinejdžer (16) preminuo nakon jezive TRAGEDIJE

Tehnički deo navedenog zadatka je komanda vatrogasne službe u Podgorici već realizovala, ali je problem izbio prilikom pokušaja pronalaženja vozača ovih “kamiona smrti”, s obzirom da su vatrogasci odbili narađenje svog komandira da se tokom sutrašnjeg dana tim vozilima suprotstave narodu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter