Izvor: Kurir.rs
08.09.2020 u 08:37
0

HRVATSKI TENISER O NOVAKOVOJ DISKVALIFIKACIJI: Mislim da je opravdano… (VIDEO)

Hrvatski teniser Borna Ćorić prokomentarisao je diskvalifikaciju prvog tenisera sveta Novaka Đokovića jer je lopticom u glavu pogodio linijskog sudiju.

Ćorić se plasirao se u četvrtfinale US Opena i jedno od pitanja na konferenciji za medije bilo je vazano za „temu dana“ – diskvalifikaciju najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

„Nisam video odmah šta se dogodilo jer sam imao tretman ramena i trener je ušao u sobu, pa mi preneo. Očito je to jako nesrećan slučaj. Da je loptica otišla pet centimetara levo, ne bi se ništa dogodilo. Žao mi je Novaka, ali to su pravila i mislim da je opravdano diskvalifikovan. On je moj prijatelj i niko nije srećan šta se to dogodilo“, rekao je Ćorić.

SVE O SPORTU

AMERIKANCI OPET UDARILI NA SRBINA: Izgovor je SMEŠAN

ĐOKOVIĆ APELUJE: Nije uradila ništa loše, ne vređajte linijskog sudiju!

SRBIN FENOMENALAN ALI NE MOŽE SVE SAM: Poraz Denvera i dramatičan finiš

Ćorić priznaje da je ovo sada velika šansa za ostale tenisere, pa i njega.

„Moram da se fokusiram samo na sledeći meč. Imaćemo novog Grend slem pobednika i to bi moglo dovesti do promena u vrhu“, nada se Hrvat.



PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter