Izvor: Alo.rs
08.09.2020 u 08:55
0

IVANIŠEVIĆ O NOLETOVOJ DISKVALIFIKACIJI: Bio je svestan svega (VIDEO)

Novak je diskvalifikovan zbog ovog poteza

Novak Đoković je diskvalifikovan sa US Opena zbog toga što je pomoćnu sudiju pogodio lopticom u vrat. Sudija Laura Klark je pala i počela da se guši, ali vrlo brzo se smirila.

Ipak, bez obzira na to što njegov potez nije imao ozbiljne posledice, srpski teniser izbačen je sa US Opena jer tako nalažu pravila u takvim situacijama.

SVE O SPORTU

AMERIKANCI OPET UDARILI NA SRBINA: Izgovor je SMEŠAN

ĐOKOVIĆ APELUJE: Nije uradila ništa loše, ne vređajte linijskog sudiju!

SRBIN FENOMENALAN ALI NE MOŽE SVE SAM: Poraz Denvera i dramatičan finiš

Do incidenta je došlo kad je pred kraj prvog seta meča četvrtog kola protiv Pabla Karena Buste, Đoković napucao lopticu i tako slučajno pogodio linijskog sudiju u vrat.



Posebnu pažnju izazvao je i snimak koji se pojavio tek naknadno, a radi se o reakciji Gorana Ivaniševića na Novakov potez. Ivanišević ga je bodrio i odmah se videlo da je svestan kako se turnir za Đokovića završio. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter