Izvor: Alo.rs
09.09.2020 u 14:29
0

BIO JE NOVAKOV GOST A SADA JE PROGOVORIO O ĐOKOVIĆEVOJ DISKVALIFIKACIJI

Od njega se u budućnosti mnogo očekuje.

Petoplasirani na ATP listi Aleksander Zverev domogao se polufinala US opena pošto je u četvrtfinalu savladao Bornu Ćorića posle preokreta u četiri seta – 1:6, 7:6, 7:6, 6:3. Zverev će u plufinalu igrati protiv Pabla Karenja Buste. Nemac, koji je bio deo Adrija tura i igrao u Beogradu u junu, smatra da ima šansu da savlada Španca i domogne se finala. 

– Imam više iskustva, mirniji sam u završnicama nego što je to bio slučaj u prošlosti. Slemovi su najveći turniri u našem sportu i moraš da budeš najbolji kako bi imao šansu. Nadam se da mogu do finala, ali videćemo.

Diskvalifikacija Novaka Đokovića znači je da će teniski svet dobiti novog gren slem šampiona, pošto nijedan od igrača koji su ostali u žrebu nikada nije osvajao jedan o četiri prestižna turnira.

NAJNOVIJE  O KOVIDU 19

STUDENTKINJA iz DOMA u Beogradu ZARAŽENA Kovidom 19!

OVE GRUPE SU POTENCIJALNA OPASNOST: Naši stručnjaci UPOZORAVAJU i MOLE da se situacija sa KOVIDOM shvati OZBILJNO!

U Kragujevcu registrovani NOVI slučajevi KORONE: Zaraženi i ĐACI

BROJ UMRLIH OD KORONE PREMAŠIO 900.000! U ovom trenutku KRITIČNO više od 60.000 ljudi

– Vest o Novaku nas je sve šokirala. Mi mlađi smo neočekivano dobili ogromnu priliku, ali moramo da odradimo posao, da se fokusiramo. Ne znamo ko će biti novi šampion. Svi sada žele do trofeja. Biće interesantno.

Gledajući meč protiv Ćorića, Martina Navratilova je rekla da Zverev nikad neće pobediti igrače iz vrha da neće doći do grend slema ako nastavi da samo vraća lopticu u igru.

– Morala bi da pogleda moj skor sa najboljima. Imam dobar učinak protiv Rodžera, pobedio sam i Novaka nekoliko puta u važnim mečevima. I u polufinalu sam. Nekad je važnije da pobedite nego da igrate lepo. Ona je gren slem šampionka, poštujem njeno mišljenje, ali mi u ovom trenutku nije važno – zaključio je Zverev. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter