Izvor: Tanjug
11.09.2020 u 19:51
0

VATRENA STIHIJA ugrozila kuće: Opet se AKTIVIRAO POŽAR na Visu!

Požar koji je sinoć buknuo na Visu i ugrozio kuće u naselju Podstražje na jugoistočnom delu ostrva, opet se aktivirao danas oko 15 sati, ali su ga vatrogasci okružili i stavili pod kontrolu.

Požar gasi oko 30 viških vatrogasaca sa pet vatrogasnih vozila, a pomoć koja je trebalo da im sitgne iz Komiže i vazduha, odnosno kanadera, otkazana je jer su Višani vatru sami stavili pod nadzor, piše Slobodna Dalmacija.

PROČITAJTE JOŠ…

Predrag Kon: Ne OČEKUJTE od nas da budemo VIDOVITI, situacija ZABRINJAVA u TRI GRADA!

U OVOM gradu u Srbiji NAGLI SKOK broja ZARAŽENIH KORONA virusom!

Preko MILIJARDU LJUDI primiće VAKCINU „Sputnjik V“!

Izgorelo je oko 10 hektara rastinja i šume, vatra je jučeropasno pretila kućama, ali su vatrogasci uspeli da obuzdaju vatrenu stihiju.

Vatrogasne snage do daljega ostaju da dežuraju na tom području.

Juče su vatrenu buktinju gasila 54 vatrogasca sa 11 vozila.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter