Izvor: Tanjug
12.09.2020 u 14:18
0

U BUDVI STABILNA EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA: U poslednja 3 dana minimalan broj obolelih!

Turističke organizacije opštine Budva poručuju da je situacija pod kontrolom

Na budvanskoj rivijeri trenutno boravi oko 10.000 registrovanih stranih turista. Iako je na crnogorskom primorju zabeležen porast novoobolelih od virusa korona, u ovom gradu epidemiološka situacija je stabilna, sa minimalnim porastom obolelih.

SAZNAJTE JOŠ…

VUČIĆ ISTIČE: Srbija će podići plate i standard pripadnika vojske!

„POSTAVIO SAM TO PITANJE SEBI KAO IZAZOV“ Dr Kon otkriva kada će biti zatvorene škole zbog korone!

PREDSEDNIK VUČIĆ: Dragi kadeti, Srbija je ponosna na vas i svoju vojsku!

UŽAS! MUK O NASILJU NAD BESPOMOĆNIM MLADIĆEM: Radnici ispred objekta gde je brutalno pretučen Novosađanin „ništa nisu videli“

Prema zvaničnim podacima koji su objavljeni na sajtu Instituta za javno zdravlje Crne Gore, u poslednjih 15 dana u Budvi je registrovano 46 novopozitivnih na COVID-19, ali je u međuvremenu prijavljen i oporavak određenog broja pacijenata, pa su trenutno aktivna 42 slučaja.

Iz Turističke organizacije opštine Budva poručuju da je situacija pod kontrolom i da se sve epidemiološke mere i dalje strogo primenjuju.

– Kada su u pitanju epidemiološke mere, one podrazumevaju nošenje zaštitnih maski na otvorenom i zatvorenom, uključujući i decu stariju od sedam godina, osim na plažama i u nacionalnim parkovima pod uslovom pridržavanja fizičke distance i ranije propisanih mera. Vlasnici ugostiteljskih objekata, uključujući i ugostiteljske objekte na kupalištima i plažama, obavezni su da svoj rad organizuju na način da za stolom sede najviše dve osobe unutar objekta, odnosno četiri gosta na terasi/bašti objekta, kao i da obezbede udaljenost između stolova, najmanje dva metra – kažu iz Turističke organizacije opštine Budva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter