Izvor: Alo.rs
19.09.2020 u 09:32
0

UPOZORENJE SRPSKOM ASU ZBOG ONOGA ŠTO GA ČEKA DANAS U RIMU

Oko 14.30 trebalo bi da počne Noletov novi meč

Novak Đoković nastavlja pohod ka tituli na rimskom mastersu, a posle prave drame protiv Filipa Krajinovića, na teren će dan posle prethodnog meča, tačnije danas.

Oko 14.30 trebalo bi da počne Noletov novi meč, ovoga puta protiv kvalifkantna Dominika Kepfera.

Ovaj Nemac je postao prvi igrač od 2012. godine koji je uspeo da u svom prvom takmičarskom nastupu u glavnom delu nekog mastersa dogura do ove faze takmičenja.

Kao upozorenje Novaku može da posluži činjenica da je pred tadašnjim junakom, Jeržijem Janovicem, u četvrtfinalu poklekao Srbin. Bio je to Janko Tipsarević, protiv kog je Janovic uspeo da trijumfuje, a bio je zaustavjlen tek u finalu od Davida Ferera.

SVE O SPORTU

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: LEJKERSI BRUTALNO TUKLI DENVER ZA 1-0

POVRATAK SERIJE A NA VELIKA VRATA: Juventus gubi ulogu favorita

BOJIĆ DONEO POBEDU VOJVODINI

SPEKTAKL U SMEDEREVU SUPERLIGE SRBIJE U BOKSU: Ko će na tron?

Za razliku od fantastičnog i napetog meča koji je Novak Đoković odigrao protiv Filipa Krajinovića i prvi put ga pobedio, Kepfer je zaustavio dobar takmičarski nalet Lorenca Musetija, i to prilično efikasno – 6:4, 6:0.

Đoković će 14. četvrtfinale Rima, u svom 14. nastupu na mastersu u Rimu igrati bez izgubljenog meča u 2020. godini, ako se izuzme diskvalifikacija sa US Opena. Do sada je Nole izgubio samo tri rimska četvrtfinala, od čega dva od levorukih tenisera – Rafaela Nadala 2007. i Fernanda Verdaska 2010.

Dominik Kepfer, 97. na ATP listi, takođe igra držeći reket u levoj ruci.

Pobednik ovog duela igraće u polufinalu protiv boljeg iz meča Mateo Beretini (4. nosilac) – Karsten Rud, a za drugo polufinale bore se Denis Šapovalov – Grigor Dimitrov, odnosno Rafael Nadal (2. nosilac) – Dijego Švarcman.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter