Izvor: Kurir.rs
20.09.2020 u 17:04
0

ĐOKOVIĆ U FINALU RIMA! Novak jači od protivnika, ali i OD SUDIJA!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u finale Mastersa u Rimu, pošto je posle velike borbe, posebno u prvom setu savladao Norvežanina Kaspera Ruda 7:5, 6:3.

SAZNAJTE JOŠ

KORONA PRESEK: Drastično manje testiranih, jedna osoba preminula

ALBANSKI „ISTORIČARI“ OPET KRADU NAŠE! Sulude tvdnje o caru Dušanu i knezu Lazaru!

TRAMP: Zaustavili smo masovna ubijanja između Srbije i Kosova

Grenel sutra stiže u Prištinu!

„Miloš“ nagazio minsko-eksplozivnu napravu! (FOTO)

Đoković će u ponedeljak od 17 časova u finalu igrati protiv boljeg iz meča Argentinca Švarcmana i Kanađanina Šapovalova, koji je na programu kasnije.

Prvi set je bio više nego uzbudljiv. Rud je vodio 5:4 i servirao za osvajanje seta. Novak je ne samo dobio taj gem, nego je tokom njega, kao uostalom više puta tokom meča ušao u raspravu sa sudijom, koji ga je prilikom pregleda jednog traga loptice drastično oštetio. Đoković je ipak, uspeo da napravi preokret, i sa tri vezana gema dobije prvi set 7:5.

PROČITAJTE I OVO

ŠVEDSKI RULET SA KORONOM! Evo do kakvih zaključaka su došli!

UŽAS U NOVOM PAZARU! Maloletnik slao poruke majci poznanika, kada su se potukli IZBO JE I NJEGA I NJEGOVOG DRUGA

NA KUPUSIJADI STOTINE LJUDI BEZ MASKE I DISTANCE:Skandalozani prizor u Mrčajevcima!

ŠTA RADI LJUPKA POSLE SKANDALA? Evo GDE jedino ide!

Početak drugog seta, doneo je tri duga gema, koja su trajala trideset minuta. U trećem Novak je spasao četiri brejk lopte. Rud je posle toga izjednačio na 2:2 u gemovima, da bi Šoković zatim uzeo devet od deset odigranih poena i uz brejk bez izgubljenog poena stekao prednost koju do kraja nije ispuštao.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter