Izvor: Tanjug
23.09.2020 u 14:24
0

NAKON BURNE NOĆI: Požar kod Nikšića pod kontrolom

Vatrogasci i radnici Komunalnog preduzeća drže pod kontrolom požar koji je tokom noći buknuo na privremenoj deponiji Mislov do, kod tunela Budoš na ulasku u Nikšić.

Komandir Službe zaštite i spašavanja, Veselin Gardašević, kazao je agenciji MINA da situacija nije alarmantna, ali da im gašenje otežava što je vatra izbila na nepristupačnom delu deponije, preneo je portal RTCG.

„O požaru nas je jutros oko četiri sata obavestio radnik na deponiji i od tada su naša i cisterna Komunalnog preduzeća na terenu Mislovog dola. Problem je što je požar izbio iz dubine, i što Mislov do nije uređena deponija“, rekao je Gardašević.

SAZNAJTE I OVO

ANA BRNABIĆ O POTPISIVANJU SPORAZUMA BEOGRADA I PRIŠTINE: Predsednik Vučić je znao za opciju A, B, C

JEZIVE SCENE NA AUTOPUTU: Težak UDES, smrskan AUTO, kilometarske gužve! (FOTO)

DRAMA U CRNOJ GORI: Postignut dogovor o formiranju nove Vlade!

JEZIVA ISPOVEST DEVOJKE (16) koju je porodica iz Mirijeva navodno ZLOSTAVLJALA i terala na PROSTITUCIJU!

NAKON ŠTO SU IM ZBRINUTE RANE, POSLATI KUĆI: Poznato stanje 7 Jagodinaca koje je izujedao pas, povređen i radnik bolnice

Požari na Mislovom dolu izbijaju svake godine, podsetio je Gardašević, a bilo je situacija da su se vatrogasci borili sa vatrom i po tri dana i noći na tom terenu kako ne bi dozvolili da se proširi, razbukti i tako prouzrokuje ekološku katastrofu.

Odlaganje gradskog otpada na deponiji Mislov do, na površini oko dva hektara, počelo je 2003 godine, uz obrazloženje nadležnih da će to samo biti privremeno rešenje.

Meštani i ekološke organizacije godinama upozoravaju da je Mislov do, na kome se godišnje odloži oko 20 tona otpada, ekološka bomba i da se sa rešavanjem tog problema više ne sme čekati.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter