Izvor: Blic.rs
23.09.2020 u 17:40
0

ZVANIČNO! Aleksa Bečić na čelu Skupštine Crne Gore

Aleksa Bečić, prvi čovek koalicije „Mir je naša nacija“, izabran je danas za predsednika Skupštine Crne Gore.

Njega su podržali poslanici i njegove, ali i koalicija „Za budućnost Crne Gore“ i „Crno na bijelo“, ali i drugih stranaka.

Kako je rekao poslanik DPS-a Miloš Nikolić, stav ove stranke po pitanju izbora Bečića je neutralan, tačnije oni su uzdržani (nisu ni za ni protiv).

PROČITAJTE JOŠ…

MISTERIJA DIMENZIJA: Za sve koji ne veruju u PARANORMALNO

ĐOKOVIĆU FEDERER I NADAL NISU NI DO KOLENA: Ovaj podatak jasno govori ko je najbolji ikada!

DEVOJČICA NAGRAĐENA: Beba koja je rođena u avionu osvojila besplatne karte za putovanja tokom celog života

UKINUTA VANREDNA SITUACIJA U JOŠ JEDNOJ OPŠTINI: Kafići počinju duže da rade, ali neke mere ostaju

Liberalna partija nije podržala izbor Bečića za predsednika Skupštine. Kako je naveo poslanik ove stranke Andrija Popović, „razlog je možda u prošlosti“ tačnije, kako je rekao, to što „poslanik koji u proteklom mandatu nije dolazio na sednice“. On je još dodao i da nova opozicija možda treba da razmisli o tome da li uopšte treba da dolazi na skupštinska zasedanja.

Lider i poslanik SNP-a Vladimir Joković rekao je da „niko ne treba da brine o državno-pravnom statusu Crne Gore“. Stranka na čijem je čelu podržala je Bečića za predsednika Skupštine.

Bošnjačka stranka je takođe podržala izbor Alekse Bečića, kao i poslanik iz redova Albanaca, dok je SDP bio uzdržan.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter