Izvor: telegraf.rs
04.10.2020 u 16:26
0

NAPRAVIO NAJVEĆE IZNENAĐENJE NA ROLAN GAROSU: Tinejdžer trenirao sa Đokovićem, izbacio Zvereva u Parizu!

Italijanski teniser Janik Siner (19) napravio je najveće iznenađenje na ovogodišnjem Rolan Garosu, pošto je u osmini finala izbacio 7. tenisera sveta Aleksandera Zvereva!

Siner je odigrao sjajan meč  na pariskoj šljaci i do trijumfa je došao posle tri sata igre – 6:3, 6:3, 4:6, 6:3!

PROČITAJTE I OVO

SLUČAJ SINA KOJI JE „JEO OCA“ NIJE PRIMER KANIBALIZMA: Ispravna terminologija i objašnjenje, ima veze i sa demencijom

PREMIJER LIGA: Fudbaleri Mančester Junajteda i Totenhem Hotspura na Old Trafordu

OVAJ NAPITAK PRŽI SALO SA STOMAKA: Pijte ovo svako jutro i očekujte ČUDO!

Italijan, koji je inače 75. teniser na ATP listi, je već napravio veliko iznenađenje tako što je na početku turnira izbacio Davida Gofrana, a priliku za novo će imati u četvrtfinalu kada mu na megdan bude izašao Rafael Nadal.

Inače, što se tiče Sinera, Italijan je pred početak Rolan Garosa trenirao sa Novakom Đokovićem kom je bio sparing partner na stadionu „Filip Šatrije.“ Sudeći po partijama u Parizu, čini se da je Siner dosta toga naučio.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter