Izvor: Novosti
09.11.2021 u 11:42
0

Danilov TRENER žali zbog PORAZA od Novaka! MORALI SMO DA GA DOBIJEMO!

Legnedarni francuski teniser, a danas trener Danila Medvedeva – Žil Servara smatra da je Rus morao da dobije meč u Parizu.

Uspeo je Danil Medvedev da slavi u Njujorku i uzme Novaku Đokoviću „kalendarski slem“, ali je najbolji teniser svih vremena već u Parizu servirao osvetu za poraz na US openu.

PROČITAJTE JOŠ:VUČIĆ UGOSTIO OSVAJAČA BRONZE NA SVETSKOM PRVENSTVU U BOKSU: Prva medalja za Srbiju nakon mnogo godina!

Ruski teniser je imao set prednosti u finalu mastersa u Parizu, ali se Đoković ekspresno vratio i stigao do 37. titule na turnirima serije 1000. Ipak, trener Danila Medvedeva Žil Servara smatra da je drugi reket sveta morao da pobedi. 

– Čestitke Novaku. Igrao je mnogo bolje nego u Njujorku. Nažalost, izgubili smo finale koje smo morali da dobijemo. Danil je odigrao jako dobro prvi set. Novak je izgledao opušteno, da, ali nisam iznenađen. Počeo je da se vraća u drugom setu, to je bio važan momenat. Isto i u trećem setu. Mislim da je Danilu ponestalo goriva, da je bio svežiji, mogao je da se suprotstavi Novakovom nivou – rekao je Servara. 

Danil Medvedev je odigrao brutalno dobro protiv Aleksandera Zvereva u polufinalu Pariza i „počistio“ Nemca sa terena za nešto više od sat vremena. 

 Ta ubedljiva pobeda je bila neočekivana. Ne zbog pobede, već zbog načina na koji je postignuta. Pobediti Zvereva na taj način je veoma teško. Retko se viđa da jedan igrač osvaja toliko poena sa osnovne linije. Saša ništa nije mogao da pogodi – podvukao je Servara. 

Sada će Medvedev imati priliku za osvetu, a poslednji turnir u aktuelnoj sezoni biće završni masters u Torinu koji počinje 14. novembra. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter