Izvor: mediji
08.10.2020 u 17:49
0

NOLE OTKAZAO TRENING: Navijači zabrinuti zbog njegovih zdrastvenih PROBLEMA

Na redu polufinalni duel protiv Cicipasa.

PROČITAJTE I OVO

KORONA PRESEK: Novi skok broja zaraženih, najviše od 26. avgusta!

NOVA FUNKCIJA: Marko Đurić ostavlja fotelju direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju!

ĐUKANOVIĆ DAO MANDAT KRIVOKAPIĆU: Budući premijer otkrio kada će biti poznat SASTAV NOVE VLADE Crne Gore

Najbolji teniser sveta Novak Đoković otkazao je današnji trening u Parizu uoči sutrašnjeg polufinalnog duela sa Stefanosom Cicipasom.

Za vreme meča sa Pablom Karenjom Bustom Novak je imao je problema sa leđima, vratom i rukom, a u pauzi između prvog i drugog seta na teren je izašao fizioterapeut koji je uspeo da mu pomogne. Nakon te intervencije mnogo je bolje zaigrao srpski teniser. 

Posle meča Španac je izrazio sumju u Đokovićevu povredu, ali sumnji nije bilo mesta. Sada iz Pariza dolazi vest da je srpski teniser otkazao svoj današnji trening. 

To znači da se neće vraćati na teren pre meča sa Grkom, koji je zakazan za petak u 17 časova. Ipak, postavlja se pitanje zašto je zajedno sa strućnim štabom Novak otkazao današnji trening?

Jedna pretpostavka je da ga još uvek muči povreda i da će se umesto treninga posvetiti terapiji. Na meču sa Karenjo Bustom mu je fizioterapeut pomogao, ali ne bi valjalo da u dva vezana meča oseti iste tegobe. 

Druga mogućnost je da srpski teniser samo želi da se odmori posle dugog i napornom meča u četvrtfinalu. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter