Izvor: Tanjug
08.10.2020 u 21:45
0

SPASILI JOJ ŽIVOT: U zadnjem času SPREČILI ŽENU DA SKOČI U REKU!

Policajci iz Modriče Dalibor Popović i Dragan Savić reakcijom u zadnjem času sprečili su ženu da se ubije skokom sa mosta u tom gradu.

Dalibor Popović je za Srpskainfo ispričao da im je noćas oko 1.50 časova devojka prijavila da je šetala sa drugaricom i da je na Starom mostu na reci Bosni u Modriči primetili ženu koja planira da skoči.

– U prijavi je rekla da je žena jednom nogom prešla preko ograde. Samo za par trenutaka smo bili na mostu, a ta žena je već bila i drugom nogom prešla sa vanjske strane mosta – kaže Popović.

PROČITAJTE I OVO

U SRBIJU STIGLE PNEUMOKOKNE VAKCINE: Cepivo je namenjeno državnim i privatnima domovima za stare i biće BESPLATNO

VEČERAS SVE ZATVORENO OD 23.00! Nove mere Vlade Srbije stupile na snagu, odmah kreću i RIGOROZNE KONTROLE

VUČIĆ: Ima jedan projekat, direktno uperen protiv interesa SR

UŽAS: Marija pokušala da pobegne od pomahnitalog ljubavnika koji joj je lupao na vrata, pravio zasedu, pa joj NAORUŽAN ULETEO U KOLA

On ističe da su bili veoma oprezni i da su je doslovne sekunde delile da ne skoči sa mosta.

-Tu su svo vreme stajale i devojke koje su to prijavile policiji. Prišli smo joj veoma oprezno, kolega ju je uzeo za jednu, a ja za drugu ruku i prebacili smo je na unutrašnju stranu mosta – pojasnio je policajac Dragan Savić.

Kaže da su odmah pozvali ekipu Hitne pomoći.

– Posebno bi se zahvalili sugrađankama koje su nam prijavile ovaj događaj, i koje su bile tu prisutne tokom cele akcije spasavanja. Jer smo obostranom blagovremenom reakcijom uspeli sačuvati jedan ljudski život – ispričali su za Srpskainfo Popović i Savić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter