Izvor: Blic.rs
11.10.2020 u 08:38
0

HOROR: Na pešačkom prelazu poginula devojčica

Trinaestogodišnja devojčica poginula je u Prnjavoru kod gradske tržnice kada je udario automobil, a vozač i njegov suvozač su povređeni, rečeno je u Policijskoj stanici Prnjavor.

Devojčica iz Babanovaca preminula je na licu mesta od zadobijenih povreda, a vozač automobila „golf“, koji je udario dete, teško je povređen, piše Srna.

I OVO ĆE VAS ZANIMATI

Meteorolozi najavili PRVI JESENJI SNEG: Nakon SUNČANOG vikenda, iduće nedelje očekuje nas TEMEPERATURNI ŠOK!

Preminuo ČUVENI KNJIŽEVNIK Miloje Popović Kavaja

Ministar spoljnih poslova Azerbejdžana OTKRIO do KADA će TRAJATI PRIMIRJE!

Dvadesetpetogodišnji vozač čiji su inicijali N.M. iz Mravice i njegov suvozač S.S. (39) iz Babanovaca, koji je lakše povređen, prevezeni su Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci.

Saobraćajna nesreća dogodila se sinoć oko 21.30 na raskrsnici ulica Novaka Pivaševića i Laze Lazarevića u Prnjavoru.

Uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter