Izvor: Alo.rs
14.10.2020 u 19:02
0

Erdogan DIŽE BURU: Turska će UZVARTITI na odgovarajući NAČIN!

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan optužio je Grčku i Kipar da nisu ispunile obećanja koja su dala tokom pregovora sa EU i NATO.

Poručio je da će Turska uzvratiti na odgovarajući način.

OVO MORATE ZNATI

U Srbiji ALARMANTNO! Za dan u bolnici završilo čak 80 LJUDI, najviše od 2. septembra

Programi za PODRŠKU RURALNIM područjima u Srbiji!

U BiH DRASTIČNO PAO BROJ UVEZENIH AUTOMOBILA!

Erdoganovi komentari dolaze nekoliko dana nakon što je Ankara vratila istraživački brod Oruč Reis u spornu teritoriju kod grčkog ostrva.

Turski mediji prenose da dva grčka vojna broda nadgledaju istraživački brod.

– Naš Oruč Reis se vratio na dužnost u Mediteran. Nastavićemo da dajemo Grčkoj odgovor na terenu, onakav kakav zaslužuje, kao i kiparskoj administraciji sa grčke strane, koji nisu ispunili svoja obećanja data pred NATO i EU-  dodao je Erdogan.

On nije precizirao koja su to obećanja, ali su turski zvaničnici optužili grčke kolege da su načinili niz provokacija u skorije vreme, prenosi AP.

Hajko Mas, ministar spoljnih poslova Nemačke, koji je posredovao u razgovorima između Atine i Ankare, kritikovao je Tursku jer je preuzela „unilateralne korake“ u istočnom Mediteranu koji podrivaju napor da se smanji napetost.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter