Izvor: Blic.rs
14.10.2020 u 20:53
0

U FRANCUSKOJ PROGLAŠENO VANREDNO STANJE: Policijski čas od 21 do 6 ujutru

Francuska vlada je danas proglasila vanredno stanje javnog zdravstva i uvela policijski čas od 21 čas do 6 ujutru.

Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je da će u Parizu i drugim većim gradovima biti uveden noćni policijski čas kako bi se obuzdalo širenje epidemije kovid-19, javlja Rojters.

Na snazi četiri nedelje

Policijski čas stupiće na snagu od subote i trajaće svakodnevno od 21.00 do 6.00 ujutru narednog jutra, rekao je Makron u intervjuu emitovanom na nacionalnoj televiziji.

– Policijski čas će ostati na snazi četiri nedelje – rekao je predsednik

Kazna 135 evra

Kazna za kršenje policijskog časa biće 135 evra, dodao je Makron

OPROŠTAJ OD LEGENDE BORE DRLJAČE

ESTRADA JECA NA SAHRANI, BOJANIĆ SLOMLJEN: Stari vuk je bio moj uzor (FOTO)

SINOVI SE CRVENIM RUŽAMA OPROSTILI OD BORE Oče, oprosti nam ako smo zgrešili (VIDEO)

SAHRANJEN BORA DRLJAČA: Pevača ispratili uz „Nema raja bez rodnoga kraj“! (VIDEO, GALERIJA)

Potresni snimci spuštanja kovčega sa telom Bore Drljače! (VIDEO)

UŽIVO! SAHRANJEN BORA DRLJAČA: Pevača ispratili uz „Nema raja bez rodnoga kraj“! (VIDEO, GALERIJA)

OVAKO SE OPRAŠTAJU KRAJIŠNICI! Pogledajte kako je Baja Mali Knindža ispratio Boru Drljaču! (FOTO)

POTRESNO! Lepa, Vera i Era pokušali da otpevaju pesmu Bore Drljače ali nisu uspeli! (VIDEO)

Epidemija kovid-19 predstavlja katastrofu u javnom zdravstvu koja svojim karakterom i težinom dovodi u opasnost zdravlje stanovniddtva“, saopštile su vlasti.

To opravdava proglašenje vanrednog stanja kako bi se mogle usvojiti mere koje su strogo proporcionalne rizicima za javno zdravlje“, prenosi Rojters.

U saopštenju se ne kaže koje će akcije vlada preduzeti, ali usvajanje vanrednog stanja daje vlastima statutarna ovlašćenja da nameću oštre mere.

Više od 22.500 novih slučajeva

U Francuskoj je danas registrovan 22.591 nov slučaj korona virusa, a povećan je i broj hospitalizacija i smrtnih slučajeva izazvanih ovom infekcijom. Istovremeno za 24 sata umrlo su 104 osobe.

Vlada je danas proglasila posle tri meseca ponovo vanredno stanje javnog zdravstva i uvela policijski čas od 21 čas do 6 ujutru u određenim žarištima uključujući Pariz. Kumulativni broj potvrđenih slučajeva porastao je na 779.063.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter