Izvor: Alo.rs
28.10.2020 u 14:43
0

PROVOKACIJE PRED MEČ: Trener Slovana opasno isprozivao Kangu!

Kakva uvertira za meču Lige Evrope između Crvene zvezde i Libereca

Trener Slovana Pavel Hoftih opasno je udario na Gabonca.

 – Znamo Kangu, igrao je u Sparti i bio jedan od najboljih igrača u Češkoj. Dobar igrač, ali i veliki provokator na terenu. Trebalo je da bude isključen nekoliko puta na toj utakmici. Ali, to je prošlost. Nećemo u četvrtak samo njemu pridavati veliku pažnju. Tu su i kvalitetna krila i čitav Zvezdin tim obiluje kvalitetom. Idemo u utakmicu skromno sa željom da prikažemo dobru igru. Borićemo se, pa da vidimo ishod – rekao je Hoftih.

PROČITAJTE JOŠ

SOČNO ZADOVOLJSTVO KOJE ĆETE OBOŽAVATI: Kremasti užitak sa pudingom i voćem (RECEPT)

OVE NAMIRNICE SU NEOPHODNE VAŠEM ORGANIZMU: Jačaju IMUNITET a bogate su PROBIOTICIMA

OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI VAM NIKADA NEĆE PRIZNATI DA SU LJUBOMORNI

Ono što trener nije pomenuo jeste siutacija sa Kangom. On se oporavio od korona virusa, ali veliko je pitanje da li će Dejan Stanković moći da računa na njega. Prema poslednjim informacijama Kanga neće ni igrati.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter