Izvor: Tanjug
06.11.2020 u 22:20
0

DRITAN PODRŽAO NOVU VLADU CRNE GORE! Ima samo jednu zamerku!

Predsedništvo Građanskog pokreta (GP) URA danas je, uz jedan uzdržani glas, usvojilo predlog o sastavu nove crnogorske vlade mandatara Zdravka Krivokapića, saopštili su iz te stranke.

SVE O KORONI

ZABRANA OKUPLJANJA VIŠE OD PET LJUDI! Evo šta je tačno predložio Krizni štab

JOŠ JEDNA NOVA MERA: Sledeće nedelje na raspustu I SREDNJOŠKOLCI

RADOJIČIĆ: Ljudi moraju da smanje kontakte

ALARMANTNO: Policijski čas na KiM od večeras u 20 do ponedeljka u 5h

RUSI IMAJU LEK ZA KORONU: Posle dobijanja dozvole za upotrebu biće u ambulantama

Iz GP URA navode da su zamerke na novu vladu to što, kako smatraju, nije ispoštovana identiteska raznolikost Crne Gore i što među kandidatima nema više žena.

Dodaju da je Predsedništvo pokreta je saglasno da je ekspertskom vladom zadovoljen jedan od glavnih principa, za koje se zalagala koalicija Crno na bijelo, i ocenjuju da predlog Krivokapića da eksperti budu ministri odgovara predizbornom programu te koalicije.

– Zamerka ostaje što ponuđenim sastavom vlade nije ispoštovana identiteska raznolikost Crne Gore, tačnije što nema pripadnika manjinskih naroda i što u sastavu vlade nema većeg broja žena. Ipak, verujemo da će se u dubinskoj strukturi Vlade ova dva principa više poštovati – poručuje se u saopštenju.

SAZNAJTE JOŠ

ISPLIVALI DETALJI KRVAVOG OBRAČUNA U NOVOM SADU: Potukli se nasred ulice ZBOG devojke

IZMENE NA GSP TRASI ZBOG RADOVA NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Autobusi 70, 74 i 75, kao i noćne linije 75N sledeće dve nedelje ići će ovuda

VUČIĆ U OBILASKU RADNIKA TREĆE SMENE: Predsednik Srbije u subotu uveče u novoj kovid bolnici

POŽAR U LOZNICI: Gori stambena zgrada, vatra i dim kuljaju sa petog sprata

DAČIĆ: Rebalans budžeta na sednici Skupštine u utorak 10. novembra, dotakao se Tačija i Haga

Predsedništvo, kako se navodi, podržava i predlog da lider GP URA Dritan Abazović bude potpredsednik Vlade i ministar odbrane.

Krivokapić je saopštio u četvrtak uveče u obraćanju javnosti da će nova vlada počivati na sedam stubova, da će to biti ekspertska vlada sa 12 ministara i predstavio članove budućeg kabineta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter