Izvor: Tanjug
08.11.2020 u 22:16
0

STANKOVIĆ ZADOVOLJAN NAKON ŠTO JE ZVEZDA SAVLADALA PROTIVNIKE: Još jedna timska pobeda!

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Inđiju nakon preokreta sa 3:2 u 14. kolu Superlige Srbije.

Nakon meča svoje utiske je izneo trener crveno-belih Dejan Stanković

-Teško je igrati u ritmu na svaka tri dana i nije bilo lako spremiti utakmicu, te videti ko je umoran, ko je imao povrede, bolesti, izlazio iz prehlada. Svaka čast momcima. Na teži način smo stigli do pobede, napravili neiznuđene greške koje su mogle da nas koštaju pobede, ali odnos prema dresu, klubu i saigračima je trijumfovao večeras. Odigrali smo preko naših mogućnosti, a posebno sam ponosan na to da nismo ulazili u nervozu i konfuziju. I kad su gosti izjednačili i preokrenuli, nismo paničili, već smo nastavili da igramo, stvaramo šanse i verujemo u pobedu. Kad imaš pojedince kao što imamo mi, to dođe do izražaja. Večeras je grupa pobedila, kao i protiv Genta. Čuli ste bodrenje svih i želju za pobedom. Nije lako igrati osam utakmica mesečno – počeo je Stanković.

OVO MORATE ZNATI

KON O NOVIM ALARAMANTNIM PODACIMA: U ovom trenutku zarazno do 20.000 Beograđana

KRV ŠIKLJALA NA SVE STRANE! JEZIV PRIZOR! Izbodeni muškarci kod stadiona u Veterniku

SVE KORONA MERE NA JEDNOM MESTU: Šta morate, a šta su samo preporuke, evo gde kafići rade SAMO DO 21 SAT

POČEO JE TREĆI SVETSKI RAT!

Ne bi šef stručnog štaba našeg tima da izdvaja pojedince, već samo da ponovo naglasi da je ovo timska pobeda.

– Znam kakav je stres bio posle četvrtka. Momci su se fizički i mentalno ispraznili i ovo je dokaz timske pobede. Moramo da eliminišemo individualne greške, da to nismo imali, meč bi išao u drugom smeru. Ne može uvek da se pobežuje i da sve bude „glatko“. Tri boda su tri boda i kada je 1:0 i kada je 5:0, ne možemo više od toga da osvojimo.

Nije Stankoviću smetala magla, a odmor će prijati svima.

– S klupe nismo ni primetili da je magla, odnosno nije nam smetala, ali ne znam kako su ostali to videli. Sve čestitke momcima svakako, znamo šta su prošli u četvrtak. Prijaće nam odmor svima – zaključio je Stanković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter