Izvor: Tanjug
11.11.2020 u 17:01
0

KORONA UŠLA U JOŠ JEDAN SRPSKI VRTIĆ: Četvoro zaposlenih pozitivni u Prijepolju

Ustanova za sada radi punim kapacitetom a koliko dece će nastaviti da dolazi posle ovih informacija, biće poznato u četvrtak

Korona je ovih dana ušla i u predškolsku ustanovu „Miša Cvijović“ u Prijepolju, u kojoj je potvrđena zaraza kod četvoro zaposlenih, kod dva vaspitača, jednog administrativnog radnika i jedne spremačice.

Zbog toga je danas održan sastanak sa predstavnicima lokalne samouprave na kom je ocenjeno da situacija nije alarmantna i da, za sada, ne treba zatvarati ni jedan objekat ove ustanove, ali je važno pratiti stanje i sprovoditi sve mere bezbednosti.

OVO MORATE ZNATI

MITROPOLIT AMFILOHIJE OSTAVIO TESTAMENT: Nosi VAŽNU PORUKU i biće otvoren u prisustvu vladike Joanikija

SUTRA ISPLATA POSEBNE NOVČANE NAKNADE ZA OKTOBAR

ANA BRNABIĆ JASNA: Mnogo toga da se uradi na unapređenju položaja žena

BAJDEN PORUČIO: Ništa neće sprečiti transfer vlasti

Prema rečima direktorice Ivane Krpović sva deca su zdrava, što se tiče zaraženih svi imaju blage simptome kovida 19 i nalaze se u izolaciji i na kućnom lečenju.

U vrtiću su dodatno pojačane mere održavanja higijene i dezinfekcije a svi zaposleni od početka epidemije nose zaštitnu opremu. Ipak, prema preporukama Zavoda za javno zdravlje roditelji su obavešteni o stanju tako da će sami doneti odluku o tome da li će i dalje dovoditi decu u vrtić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter