Izvor: Happy BSC
11.11.2021 u 09:48
0

Kako horoskopski znaci pokazuju ljubomoru!

Ovan

Bez obzira što su Ovnovi osobe koje zrače samopouzdanjem i veoma su prijateljski nastrojeni, ako ste u vezi sa nekim rođenim u ovom znaku očekujte dramu i emotivni rolerkoster. Žene rođene u ovom znaku često se rasplaču, sumnjaju u partnerovu odanost i vernost, a istina je da zapravo Ovnovi uživaju u ovakvim trenucima jer prosto vole da se sva pažnja usmeri ka njima.

PROČITAJTE JOŠ:Ivana Minović poručuje: Ovo su događaji na nebu u novembru!

Bik

Bikovi su zatvoreni i gotovo nikada ne pokazuju ljudima emocije. Veoma su racionalni i  neće pokazati otvoreno da im nešto smeta ili da su ljuti. Pa ipak kada posumnjaju u partnerovu vernost, vode se instinktom i pre će da odu bez reči jer žele sebe da liše ljubomornih ispada i scena.

Blizanci

Blizanci su poznati kao osobe koje često menjaju mišljenje, veoma su dvolični, neodlučni i skloni su prevarama. Zato i ne čudi što često sumnjaju u partnerovu vernost jer i oni sami često sede na dve stolice. Ako ste u vezi sa Blizancem, spremite se na česta ispitivanja, provere i ljubomorne optužbe. Oni znaju da budu ljubomorni i kada za to ne postoje ni najmanje sumnje.

Rak

Rakovi nisu preterano ljubomorni, to su mirne i staložene osobe. Kada nekog vole veoma su posvećeni i očekuju isto zauzvrat. Ako i postanu ljubomorni to je obično znak da je vezi došao kraj i teško da će vam osoba rođena u ovom znaku oprostiti i vratiti se na staro.

Lav

Ne obraćaju mnogo pažnje na druge, sami sebi su najbitniji i veoma su egoistični i samoživi. Gotovo je nemoguće videti ljubomoru u njihovom ponašanju, a kada osete da je kraj jednostavno se okrenu i odu. Bez objašnjenja i niti jednog ljubomornog ispada.

Devica

Device su proračunate, kalkulišu, ali kada vole vole do kraja. Umeju da budu ekstremno ljubomorne, ali samo kada im date povoda. Dovoljno je pogledati ih u oči i videćete odmah kakva su osećanja prisutna.

Vaga

Vage žele dve stvari, a to su da budu voljene i da izbegnu konflikt. Izbegavaju da otvoreno pokazuju svoju ljubomoru i pre će se kidati u sebi nego otvoreno pokazati da ih ovo osećanje tišti.

PROČITAJTE JOŠ:DNEVNI HOROSKOP ZA 11.NOVEMBAR: Bikovi, važno je da akumulirate pozitivnu energiju

Škorpija

Najljubomorniji horoskopski znak! Čak od malena bile su ljubomorne na svoje vršnjake i na njihove igračke, a kada odrastu ne mogu da sakriju da su ljubomorne na nečiji uspeh, slavu i novac. U ljubavi često partnera guše upravo na ovaj način, pa je jako teško sa njima izaći na kraj. 

Strelac

Strelčevi su retko ljubomorni i kada jesu ne bi to priznali ni za živu glavu. Ipak, ako ih prevarite ne da vam neće oprostiti nego će se svetiti i vratiti vam duplom merom.

Jarac

Ljubomora je njihovo drugo ime, ali nikada ne pričaju na tu temu i kriju to osećanje ko zmija noge. Dobra stvar kod njihove ljubomore jeste to da, kada steknu potpuno poverenje u vas, ona brzinom svetlosti nestane.

Vodolija

Nepredvidive osobe koje je teško “provaliti” šta zapravo misle i osećaju. Po prirodi nisu mnogo ljubomorne i zavidne osobe, ali kada ih neko pravi ljubomornima okrenu se i odu bez ikakvih objašnjenja.

Ribe

One ne znaju za ljubomoru i njihova veza sa Škorpijom bi bila ravna katastrofi. Smireni su, empatični, osećajni i ne znaju za izdaju. Ako i postanu bar malo ljubomorne osobe znači da ste ih razočarali, izdali i duboko povredili.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter