Izvor: HappyBSC
13.11.2021 u 09:57
0

VOJISLAV ŠEŠELJ ZA TV HAPPY: Kome se ne sviđa mural, nek se seli sa Vračara! TO JE UMETNIČKO DELO

Da li su pojedine organizacije zaslužile da se zabrane u Srbiji? Vojislav Šešelj je osudio gađanje murala Ratku Mladiću, događaj koji svakako potresa javnost Srbije. Tim povodom lider Srpske radikalne stranke, gostujući u Jutarnjem programu na TV HAPPY, rekao je:

-Ja nisam za zabranu orginizacija u Srbiji osim ako su terorističke. Ove to nisu, a jeste socijlani incident koji se desio sa muralom. Za to sam da se skinu sa budžeta. Pa, nek za svoje pare luduju do mile volje. Kada je reč o Mladiću, on je junak, svi ćemo umreti, a on ostaje legenda. Kome se ne sviđa mural na Vračaru, nek se odseli. Predložio sam da svi umetnici urade murale svim srpskim junacima koji su u Hagu. Ovo je strašnja mržnja koja se desila sa muralom. 

PROČITAJTE JOŠ: PREDRAG KON PODNEO KRIVIČNE PRIJAVE BRANEĆI SVOJU ČAST

Šešelj dalje kaže:

-Apsolutno nelegalni sud u Hagu osudio je nedužne  ljude samo zato što su bili na pozicijama. Uostalom, zašto je Mladić osuđen? Dakle, mural je lep i ulepšava Beograd i raskravljuje patriotska srca. Aida je dugo godina u neprijateljskim nevladinim organizacijama. Ona je besna, je l ste čuli kako srpsku policiju naziva? Trebalo joj nogu slomiti kako ih naziva. Ona bi trebalo da je dama. Znate, retko se zabranjuju skupovi. Samo je meni zabranjen u Hrtkovcima, a ja sam u inat tamo kupio kuću. 

Ideja da leva obala Save da nosi naziv „Aleja jasenovačkih žrtava

-Ne može se Jasenovac i Srebrenica porediti. Po broju žrtava se ne može porediti. To šti su Hrvati Srbima uradili, to nikom niko nije. U Srebrenici su streljani muškarci vojno sposobnia, a Hrvati su ubijali žene, decu.. pa su od dece pravili male „ustaše“. I to nasilno premeštanje dece u drugu socijalnu sredinu je tako genocid. još nije razjašnjena zavera u vezi sa Srebrenicom. Pa zašto bi on došao tamo i obećao da im neće ništa faliti? 

O Blagoju Jovović:

-Ja sam njemu posvetio knjigu. On je ranio Pavelića u kičmu onim ma pa je umro u najgorim mukama. I bolje što ga ranio jer je u mukama umirao. Blagojev junački čin je neuporediv sa bilo čim. 

PROČITAJTE JOŠ: MINISTAR VULIN: Izbori u Srbiji se dobijaju putevima, mostovima i fabrikama

Kada je reč o zabrani Vučićevom sinu u Crnu Goru:

-Ja to nisam znao da je Vučičev sin bio na listi za zabranu ulaska u Crnu Goru. Nikada nisam čuo da se Danilo potukao. Odmah je trebalo zabraniti funkcionerima Crne Gore ulazak u Srbiju. Otkud to da se zabrani sinu predsednika ulazak u Crnu Goru?! 

Šešelj je upozorio na jednu opasnost po Srbiju:

-Moguće je da će Bajden početi da usmerava članice u antiruskom i antikineskom pravcu. Mi ne smemo ništa da uradimo da dovedemo u pitanje odnose sa Kinom i Rusijom. Za nas bi bilo dobro da imam istu cenu nafte i gasa kao u Rusiji. 

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCh1-xopKMTD73yhkDkur3Rw

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter