Izvor: Tanjug
30.11.2020 u 10:32
0

SEDNICA SKUPŠTINE GRADA: Evo koje su TAČKE na dnevnom redu!

Na današnjoj sednici Skupštine grada Beograda biće usvojeno devet planova detaljne regulacije i osam odluka o izradi takvih planova, izjavio je danas predsednik gradskog parlamenta Nikola Nikodijević koji je kao jedan od najvažnijih izdvojio plan detaljne regulacije za područje nove autobuske stanice u Bloku 42 na Novom Beogradu.

OVO MORATE ZNATI

BRAZIL: Bolsonarovi kandidati loše prošli na izborima gradonačelnika

DAĆIĆ: Oštra osuda politizacije pandemije!

HOROR U NIŠU: Starica (81) nađena mrtva u dvorištu

NOĆ U BEOGRADU: Lakše povredjen muškarac u udesu u Novom Beogradu

STRAVIČNO U KRALJEVU: Evo šta je policija zatekla u kući nakon što je Dobrivoje otišao u bolnicu i rekao da je popio sonu kiselinu

Nikodijević je za Tanjug uoči sednice rekao da se usvajanjem tog plana stiču uslovi za završetak nove autobuske stanice i stvara planski osnov za njen dalji razvoj.

Dodao je da je na dnevnom redu i odluka o izradi plana detaljne regulacije za područje na Banovom Brdu – između ulica Požeška, Kijevska, Nikolaja Gogolja i Valjevska.

-U javnosti to je poznato kao inicijativa građana da se parcela koja je ranijim planom bila predviđena kao građevinska parcela, a koja je korišćena kao zelena površina, proglasi javnom, zelenom površinom čime će se steći uslovi da Grad Beograd uloži u tu površinu i od nje napravi park kakav zaslužuju građani Banovog brda- rekao je Nikodijević.

SVE O KORONI

UZBUNA ZBOG KORONE: Zabranjuju se proslave i časovi muzike!

KORONA U BRAZILU: Još 24.468 novih slučajeva!

VAŽI OD DANAS: Za starije osnovce i srednjoškolce počinje nastava onlajn!

Naveo je da su na dnevnom redu i dve odluke o pokretanju konkursa za izbor direktora javnih preduzeća – “Beogradvode” i “Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Istakao je da će pred odboricima biti i odluka o isplati jednokratne novčane pomoći u iznosu od 10.000 dinara zaposlenima u ustanovama socijalne zaštite, koji su tokom epidemije korona virusa angažovani u direktnom radu sa korisnicima.

-Ti ljudi su uradili veliki deo posla od kada je počela pandemija, radeći sa rizičnim kategorijama stanovništva, ne štedeći sebe i ovo je samo mali znak pažnje, dugujemo im mnogo više od toga-rekao je Nikodijević.

SVE O SPORTU

HAOS! CRNO-BELI OPLELI PO ZVEZDI: Da nije smešno, bilo bi tužno! (VIDEO)

ARGENTINAC NA KVADRAT: Mesi dao isti gol kao maradona

ŠVAJCARAC ZABRINUO LJUBITELJE BELOG SPORTA: Ni Federer duboko u sebi ne zna kako će izgledati povratak

Na dnevnom redu su, kaže, i rebalansi poslovanja javnih preduzeća, kao i odluka o imenovanju ulice po Milutinu Čoliću, osnivaču FEST-a.

Dodao je da će sledeća sednica Skupštine grada biti održana sredinom decembra i da će na njoj, između ostalog, biti usvojen gradski budzet za sledeću godinu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter