Izvor: Happy BSC
07.12.2020 u 12:29
0

DODIK EKSKLUZIVNO ZA HAPPY BSC: SNSD je povećao broj glasača, nastavićemo da radimo u interesu Srpske (VIDEO)

Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je u ekskluzivnom intervjuu za Happy rekao da je njegova stranka ostvarila „dobar rezultat na izborima“, iako je na njih, kako je rekao „senu bacio rezultat u Banjaluci“.

NAJVAŽNIJE DANAS:

HOROR: Pronađen leš u Košutnjaku

POJAVILA SE NOVA BOLEST: Zbog velikog broja slučajeva, počela HITNA ISTRAGA!

OTVARANJE TESTAMENTA: Uskoro će biti otkrivena mitropolitova poslednja želja

Još jednom, osvrnuo se na izbore. 

– Verovatno ćemo u 45 opština imati načelnika iz redova SNSD-a, do sada je bilo 40. Logično je da ćemo napraviti koaliciju sa koalicionim partnerima. U Banjaluci potvrđujemo da je 70 građana glasalo za koaliciju i partije koje sam već nabrojao…

– Mislim da su izbori bili fer i pošteni, veoma je važno da imamo iza sebe legitiman demokratski proces. Nastavićemo da promovišemo vrednosti RS – dodao je.

SAZNAJTE JOŠ…

DEVOJČICA IZ NOVE VAROŠI VRAĆENA KUĆI: Nađena kod starijeg muškarca, spomenula „porodično nasilje“

JEZIVA SVEDOČENJA: Srbi su bili mučeni maljevima, i živi zatrpavani u zemlju

VREME DANAS! Hladnije, mestimično kiša i košava!

– SNSD je povećao br glasača za 5.000… mi smo povećali broj za 1, 2 odsto.. nekome je to malo, ali nije tako.. Pobedili smo u Mrkonjić gradu, Ribniku, Šipovu, Prijedoru, Laktaši, Ozren, Doboj, u Banjaluci smo imali dosta glasova… i tako dalje – kazao je političar.

– Pored svega toga, mediji u regionu pokušavaju to umanjiti. Naša snaga nije na izdisaju, držimo se… – dodaje on, pa poentira.

– Vlast je tamo gde je skupština, ne pojedinac..Ja ću nastaviti da radim za dobrobit građana, kao i do sada – rekao je Dodik.

Detaljnije možete čuti u snimku dostupnom ispod teksta:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter