Izvor: HappyBSC
15.11.2021 u 15:53
0

PRVA POBEDA U TORINU: Novak Đoković rutinski savladao Kaspera Ruda

Najbolji srpski i najbolji svetski teniser, Novak Đoković započeo je Masters u Torinu rutinskom pobedom protiv Kaspera Ruda iz Norveške sa 2:0 u setovima. 

PROČITAJTE JOŠ:  KIRJOS SVE NAJLEPŠE O NOVAKU: Australijanac priznao svu veličinu svetskog broja jedan

U prvom setu je Novak imao problema i bilo je neizvesno da li će savladati Ruda, ali je u taj-brejku preokrenuo igru u svoju korist i savladao Norvežanina. 

Tokom drugog seta, Novak je pokazao apsolutnu dominaciju nad mladim Rudom, dopustivši mu da osvoji samo 2 gema. 

Đokovića još čekaju mečevi protiv Cicipasa i Andreja Rubljova u grupnoj fazi turnira, a današnja pobeda je važan korak napred ka novom Masters trofeju. 

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter