Izvor: happyBSC
13.12.2020 u 00:31
0

ŽELJKA CVIJANOVIĆ: Bisera Turković je EKSTREMISTA koja ne krije da MRZI SRBE!

 Izjava Bisere Turković, nažalost ministra inostranih poslova BiH, koja je na jednoj sarajevskoj televiziji zvaničnike Republike Srpske poredila sa Hitlerom, i nacistima, traži ukidanje Republike Srpske, izazvala je žestoke reakcije u Banjaluci i Republici Srpskoj.

Željka Cvijanović Predsednik Republike Srpske kaže, da Bisera Turković i ne krije mržnju prema Srbima i Republici Srpskoj, i predstavlja odraz sarajevskog ekstremizma, koji ozbiljno narušava temelje, na kojima BiH počiva.

PROČITAJTE I:

VULIN O BEZBEDNOSTI: Policija brine o Srbima na KIM

POVREĐEN DEČAK (15) NA ČUKARICI: Prolaznici ga našli ispod mosta, pozvali odmah Hitnu pomoć

SUD ODBACIO TUŽBU, ALI TRAMP NE ODUSTAJE: Pobedio sam na izborima sa velikom razlikom

Komentarišući izjavu Bisere Turković,  Predsednik Republike Srpske Željka Cvijanović je rekla:

– Bisera Turković je ekstremista, koja ne krije mržnju prema Srbima i Republici Srpskoj i deluje mimo procedura koji ne predstavlja niti BiH, niti njene narode. Ovakve izjave i atmosfera koja dolazi iz Sarajeva, dodatno će osnažiti našu svest o važnosti jačanja Republike Srpske i njenih institucija, o čijoj budućnosti sigurno neće odlučivati niti Bisera Turković, niti bilo koji izdanak političkog Sarajeva -jasno i glasno je rekla Željka Cvijanović Predsednik Republike Srpske.

Ova izjava Bisere Turković je još jedna u nizu harangi, koju SDA i njeni predstavnici, zajedno sa Bakirom Izetbegovićem, već duže vreme vode protiv Srba i Republike Srpske,uz prizivanje intervencionizma Amerike i nekih zemalja Evropske unije i Valentina Incka, Visokog predstavnika u BiH, kao i nekih ambasadora zapadnih zemalja, koji sede u Sarajevu i primaju velike plate, i na ovakve izjave ne reaguju, nego naprotiv osuđuju predstavnike Republike Srpske, koji ukazuju, da se ovakvim izjavama rusi Ustav i Dejton, a zagovara unitarnu BiH, kojom bi bili ugroženi i Srbi i Hrvati, kao konstitutivni narodi u BiH.

SAZNAJTE JOŠ:

VOZAČI, OPREZ: Spisak radova na putu, OBAVEŠTENJE

BRAVO DEVOJKE: Seniorke i zvanično obezbedile plasman na Evropsko prvenstvo 2021. godine (FOTO)

STIŽU UGOVORI ZA RAD OD KUĆE: Država priprema VODIČ za radnike i poslodavce, a to će značiti i NOVE OBAVEZE za obe strane

 Nikola Spirić, Predsedavajući Doma naroda parlamenta BiH kaže, da od Zorana Tegeltije Predsednika Saveta ministara BiH, očekuje da će da smeni Biseru Turković, koja ne poštuje ni ustav zemlje iz koje dolazi.

Snežana Novaković Bursać, šef kluba poslanika SNSD-A u Parlamentu BiH, kaže da je izjava Bisere Turković usmerena protiv Republike Srpske i njenih zvaničnika.

Milorad Dodik juče je novinarima u Banjaluci rekao da Srbi u Republici Srpskoj i njeno rukovodstvo, ne prihvataju rušenje Republike Srpske i stvaranje unitarne BiH, i da ne nameravaju ostati u takvoj BiH, zašto se zalažu Valentin Incko i ambasadori zemalja zapada, zajedno sa američkom administracijom.

Na izjavu Bisere Turković, oštro su reagovali borci i još neki lideri političkih stranaka u Republici Srpskoj, rekavši da neće dozvoliti rušenje Republike Srpske, za koju su svoje živote dali borci Republike Srpske.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar