Izvor: tanjug
15.11.2021 u 21:00
0

Policija utvrdila identitet bombaša ispred bolnice u Liverpulu

Policija veruje je utvrdila identitet muškarca koji je u nedelju izveo teroristički napad ispred bolnice u Liverpulu, a u pitanju je Emad Al Svilmin (32).

Glavni detektiv Endrju Miks izjavio je da je istraga u toku, ali da u ovom trenutku policija čvrsto veruje da je u taksiju poginuo Al Svilmin.

PROČITAJTE JOŠ: Merkelova i Lukašenko razgovarali o migrantskoj krizi

-On je povezan sa dve adrese gde se vrši istraga. Verujemo da je živeo u ulici Satklif neko vreme, a onda se preselio na aveniju Ratlend. Fokus nam je na Ratlendu, gde smo pronašli važne predmete- rekao je Miks. 

Eksplozija taksi vozila ispred bolnice u Liverpulu u nedelju proglašena je tokom dana „terorističkim incidentom“, saopštila je britanska policija, dodajući da motiv nije poznat.

Improvizovanu eksplozivnu napravu je u automobilu nosio putnik, koji je poginuo u eksploziji.

PROČITAJTE JOŠ: EU uvodi narednih dana novu turu sankcija Belorusiji

U saopštenju policije se dodaje da je muškarac, koji se nalazio u vozilu, proglašen mrtvim na licu mesta, dok je vozač povređen.

Trojica muškaraca u dvadesetim godinama su u nedelju uhapšena u vezi sa ovim incidentom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter