Izvor: Happy BSC
14.12.2020 u 09:26
0

VESIĆ POKAZAO SVOJU KANCELARIJU Sve je sam uredio, a police mu je izradio školski drug! (FOTO)

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio je na zvaničnoj Fejsbuk stranici kako izgleda njegova kancelarija kao i šta radi nedeljom.

– Nedelja je dobar dan da na miru pogledam sve predloge građana koje je Grad Beograd dobio za budžet u narednoj godini. U kancelariji koju sam sam uredio. Police koje je izradio moj školski drug stolar, knjige koje sam kupujem i slike mog prijatelja slikara Nebojše Đuranovića na kojima su despot Stefan Lazarević, Vlada Ilić i knez Mihailo Obrenović sa kneginjom Julijom. Volim ovu kancelariju. Osećam se kao da sam u biblioteci. Zato mi je prijatno ovde – napisao je Vesić na Fejsbuku.

Podsetimo, Vesić je juče za Kurir rekao da policijski čas kako za Novu godinu, tako i bilo kada, nije tema o kojoj se uopšte raspravljalo na kriznom štabu.

Недеља је добар дан да на миру погледам све предлоге грађана које је Град Београд добио за буџет у наредној години. У…

Posted by Горан Весић on Недеља, 13. децембар 2020.

 

– Na sednici, koliko je nama iz Beograda poznato, raspravljaće se samo o uvođenju PCR testa za one koji dolaze iz inostranstva u Srbiju i da li postojeće mere koje važe do utorka treba produžiti ili ublažiti – rekao je za Kurir Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter