Izvor: Tanjug
14.12.2020 u 14:10
0

DODIK POSLE SASTANKA S VUČIĆEM: Verujemo Srbiji i Vučiću i njegovom odnosu prema srpskom narodu

Srpski član Predsednštva BiH i predsedavajući tog tela Milorad Dodik izjavio je da je danas informisao predsednika Srbije Aleksandra Vučića o pitanjima vezanim za status Republike Srpske, s obzirom na činjenicu da je ona, kako je kazao, napadnuta.

Ocenio je da je taj napad samo deo napada protiv Srbije i Aleksandra Vučića kako bi on bio eliminisan sa političke scene, a došao neko ko bi bio „sluga Zapada“.

„Opšta je namera političko-muslimanskog Sarajeva da Srbija bude slaba, umesto da iskoriste političku situaciju i da sa Vučićem razvijaju miran i ekonomski razvijen region. Ali, oni to ne žele, jer su isfrustrani prošlošću“, rekao je Dodik novinarima posle sastanka s predsednikom Srbije.

SAZNAJTE JOŠ

TEŽAK SUDAR: Jedna osoba poginula, dve povređene

LEKAR U PAKLU KORONE 24 DANA: Jedva izvukao živu glavu

IZREŠETALI 6 GIMNAZIJALACA: Od zločina protekle su 22 godine, a ko su maskirani napadači JOŠ NIJE POZNATO

JOJIĆ SVIMA POKLONIO PO 150 EVRA: As Partizana rasplakao zaposlene u Zemunelu

Jedno od najvažnijih pitanja za budućnost je, kaže Dodik, stav Srbije da se poštuje stav Vučića o integritetu BiH, pre svega međunarodno-pravni i teritorijalni, a da su unutrašnja pitanja ih stvar njenog Ustava.

Aktuelni problemi su, dodao je, to što je „uloga visokog predstavnika srušila Dejtonski sporazum“ da bi, kako kaže, legalizovala kriminal.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter