Izvor: happyBSC/dnevni avaz
14.12.2020 u 16:47
0

JEZIVA SMRT, JEDVA PREPOZNATLJIVA TELA! Obducenti OTKRILI kako su poginuli piloti na Kozari

Pilot Irina P. (31) iz Rumunije i Igor Ivanović (34) iz Beograda, koji su poginuli u padu aviona na Kozari, stradali su od višestrukih povreda zadobijenih used pada letelice, utvrđeno je obdukcijom.

PROČITAJTE I…

DOKTORKA GRUJIČIĆ SAVETUJE: Kad osetite simptome korone odmah kod lekara, pa u krevet!

PODIGAO RUKU NA SEBE, PREMINUO NA LICU MESTA: Muškarac izvršio samoubistvo u Novom Sadu

Sutra u većem delu zemlje pretežno sunčano

ZADRŽANI U BOLNICI: Poznato zdravstveno stanje muškaraca koji su povređeni u eksploziji u Zrenjaninu

Izvor blizak istrazi kaže da su tela bila potpuno ugljenisana, jer je nakon pada aviona došlo do eksplozije kerozina.

– Iako im lica nisu bila prepoznatljiva, identifikacija je urađena na osnovu više parametara – kaže izvor blizak istrazi.

On dodaje da preminirani rezultati istrage ukazuju da se avion srušio nakon što je udario u stablo.

– Sve ukazuju da su prilikom niskog leta zakačili stablo. Avion se nakon toga srušio i zapalio. Udar je bio silovit i avion se prilikom udara doslovno raspao – kaže izvor iz istrage.

Tragedija se dogodila u četvrtak kada su avioni beogradske firme „STS Avijacija“ radili vakcinaciju lisica i kojota u BiH. Kritičnog dana leteli su s više aviona sve do 13.10 sati kada je „Piper“, u kojem su bili Irina i Igor, iznenada nestao s radara na području Omarske. Nakon potrage olupina aviona je pronađena na lokaciji Crna lokva u Turjaku kod Bosanske Gradiške.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter