Izvor: Blic.rs
15.12.2020 u 11:55
0

SKOČIO BROJ UMRLIH: U Hrvatskoj 73 smrtna slučaja i 2.360 novozaraženih korona virusom, moguće NOVE MERE

U Hrvatskoj su u poslednja 24 sata prijavljena 73 smrtna slučaja i 2.360 novozaraženih korona virusom, saopštio je Nacionalnis štab civilne zaštite.

Trenutno je aktivnih slučajeva u Hrvatskoj 21.861.

Među njima je 2.897 pacijenata na bolničkom lečenju, od toga su na respiratoru 304 pacijenta.

Navodi se da su od 73 umrle osobe svi imali značajne komorbiditete.

PROČITAJTE I…

SVE EPIDEMIOLOŠKE MERE NA JEDNOM MESTU: Ova pravila biće na snazi narednih mesec dana

VUČIĆ ISTIČE: Tojo tajers biće jedan od najvećih izvoznika iz Srbije

NOVA KOVID BOLNICA U KRUŠEVCU PRI KRAJU: Posao dobija 126 lekara, 507 sestara, 8 farmaceuta!

MINISTAR FINANSIJA: Preuranjeno govoriti o odlaganju poreza i doprinosa

BRNABIĆ PONOVILA: Srbija će među prvima imati vakcinu protiv korone

Inače, od februara ove godine u Hrvatskoj je do danas zaraženo ukupno 179.718 osoba, od kojih je 2.778 preminulo, a ukupno se oporavilo 155.079 osoba.

Od toga se 3.195 oporavilo u poslednja 24 sata.

Hrvatski premijer Andrej Plenković koji bi sutra, u konsultacijama sa lekarima, trebalo da izađe iz izolacije, juče je videolinkom učestvovao na sednici vlade te poručio kako su moguće nove strože mere ako se brojke ne smanje.

Izvestio je da je u Hrvatskoj u poslednjih sedam dana korona virusom zaraženo 25.119 osoba, što je rast od 5.6% u odnosu na prethodnu nedelju, a ista je situacija i s brojem preminulih osoba, kojih je takođe 5.6% više u odnosu na prethodnu nedelju. Istaknuvši da s takvom situacijom Hrvatska ne može da bude zadovoljna, poručio je da je potrebno uložiti dodatne napore, uz pridržavanje svih propisanih mera, kako bi se ostvarili pozitivni pomaci.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter