Izvor: Tanjug
15.12.2020 u 21:14
0

RAMUŠ NE MOŽE DA PREŽALI: Da smo zadržali takse Srbija bi nas priznala

Bivši tzv. kosovski premijer Ramuš Haradinaj smatra da bi Priština dobila priznanje da je zadržala takse do 4. septembra, kada je održan Vašingtonski sastanak uz posredovanje administracije Donalda Trampa.

PROČITAJTE I…

TRI BITNA USLOVA: Odgovor na pitanje da li ste ZARAZNI posle preležane KORONE

VUČIĆ I LAVROV U OBRAĆANJU: Zajedničkim snagama ćemo se suprostavljati falsifikovanju istorije (VIDEO)

PUNA PODRŠKA NAŠOJ ZEMLJI: Brnabić i Gverini o učvršćivanju saradnje Srbije i Italije

VAŽNO SAOPŠTENJE IZ HAGA Evo šta će biti sa trojicom Srba

Kako je naveo, da su takse od 100 odsto na robu iz centralne Srbije i BiH ostale na snazi ne bi bila uklonjena tačka 10 iz Vašingtonskog sporazuma, kojom je zahtevano od Srbije da prizna nezavisnost Kosova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter