Izvor: Alo.rs
16.12.2020 u 08:26
0

CRNA GORA SKLOPILA DOGOVOR SA HAŠKIM TRIBUNALOM

Haško tužilaštvo je crnogorskom Specijalnom državnom tužilaštvu dostavilo spise predmeta o ratnim zločinima za procesuiranje 15 osoba, pišu mediji.

Ta istraga je tajna, a kako je saopšteno iz Haga, radi se istrazi za teške zločine, koji uključuju i seksualno nasilje, prenose emdiji.

Kako je rekao Serž Bramerc, tužilac Međunarodnog rezidualnog mehanizma za krivične sudove Saveta bezbednosti UN, Tužilaštvo će nastaviti da direktno sarađuje sa svojim partnerima na državnom novu u cilju podrške daljim istragama i krivičnom gonjenju.

SAZNAJTE JOŠ

LEČIO, PA I SAM POSTAO ŽRTVA KORONE: Preminuo Dr Bora Evtov, čuveni lekar u Kragujevcu

ON PREUZIMA ORLOVE: Piksi će biti novi selektor fudbalske reprezentacije!

USVOJENE NOVE MERE U VLADI: Evo šta važi od nedelje, a PCR test poskupljuje na 9.000 dinara!

Prvi čovek Specijalnog policijskog tima Dragan Radonjić izjavio je nedavno u intervjuu za Dan da je odeljenje na čijem čelu se nalazi po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva u deset predmeta prikupljalo podatke vezano za postojanje sumnje da je izvršeno krivično delo ratni zločin.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter