Izvor: Novosti.rs
16.12.2020 u 08:33
0

ŠAPČANKA JE PRETILA PREDSEDNIKU SRBIJE: Izrečena presuda Aleksandri Janković Aratinović

ŠAPČANKA Aleksandra Janković Aranitović (49) osuđena je i u ponovljenom suđenju zbog ugrožavanja sigurnosti predsednika države na šest meseci zatvora uslovno, sa rokom provere od dve godine.

Ova presuda izrečena je juče u beogradskom Višem sudu, a ona je tu kaznu već izdržala dok je bila u pritvoru i od marta, kada joj je izrečena prva presuda, nalazi se na slobodi.

SAZNAJTE JOŠ

LEČIO, PA I SAM POSTAO ŽRTVA KORONE: Preminuo Dr Bora Evtov, čuveni lekar u Kragujevcu

ON PREUZIMA ORLOVE: Piksi će biti novi selektor fudbalske reprezentacije!

USVOJENE NOVE MERE U VLADI: Evo šta važi od nedelje, a PCR test poskupljuje na 9.000 dinara!

Njen branilac Aleksandar Olenik kaže da će se na ovu odluku žaliti Apelacionom sudu, jer u ponovljenom suđenju nisu ispoštovani njihovi nalozi da se nesumnjivo utvrdi da li je poruka koju je Aranitovićeva napisala na „Tviteru“ izazvala osećaj ugroženosti kod Aleksandra Vučića i da li je on uopšte pročitao.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter