Izvor: Happy BSC
17.11.2021 u 11:03
0

Od sutra na „Kaleniću“ mobilna ekspozitura „Poštanske štedionice“

Zbog velikog interesovanja, na pijaci „Kalenić” će od četvrtka, 18. novembra, ponovo biti postavljena mobilna ekspozitura Banke „Poštanska štedionica”.

Od četvrtka do subote, od 8 do 13 časova, posetioci ove pijace i prodavci moći će da podižu gotovinu sa bankomata i da obavljaju druge transakcije, kao i u bilo kojoj drugoj ekspozituri. 

PROČITAJTE JOŠ: BEOGRAD: Zbog kvara na toplovodu deo Banovog brda bez grejanja 

JKP „Gradske pijace” omogućava snabdevanje na odgovoran način u okolnostima koje nas prate, uz poštovanje i primenu svih protivepidemijskih mera, neguje i čuva tradicionalni način prodaje, ali i vodi računa i o potrebama savremenog potrošača i prodavaca, svojih zakupaca.

Obzirom na to da se plaćanja pri pijačnoj kupovini uglavnom obavljaju u gotovini, „Gradske pijace” u saradnji sa „Poštanskom štedionicom” uvele su novinu koja će mnogima značajno olakšati kupovinu, navodi se u saopštenju.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter