Izvor: alo
24.12.2020 u 11:15
0

PREOKRET OKO RODŽERA FEDERERA: Stigla velika vest, ovo niko nije očekivao od Federera!

Dirketor Australijan opena Kreg Tili podelio je veliku vest! Izgleda da je došlo do preokreta

– Postoji toliko sjajnih priča za AO 2021. Serena se bori za svoju osmu titulu, dok Novak, koji se često čini nepobedivim u Melburn parku, ide na rekordnu devetu titulu. Naša najbolja igračica sveta Ešli Barti se vraća na Grend slem, kao i Rodžer Federer, koji se vraća posle povrede. Dolaze i mnoge zvezde u usponu, koje će biti veliki izazov za svakoga. Biće ovo sjajnih nekoliko nedelja tenisa u Melburnu – rekao je Tili.

Nastavio je u istom stilu.

SVE O SPORTU

ON JE HEROJ SRPSKOG FUDBALA: Fićin transfer u Siti među najskupljim na startu zimskog prelaznog roka

ON JE MOĆAN SRBIN! Ubacio tri trojke na debiju, Bulsi pregaženi!

SREĆA OKRENULA LEĐA FANTASTIČNOM JOKIĆU: Srbin ostao BEZ NAGRADE

ČUDESAN NBA PRSTEN: Najskuplji u istoriji, a sadrži i posebno iznenađenje vezano za Kobija Brajanta

– Radujem se što ćemo u Melburnu dočekati najbolje svetske igrače i to obećava da će biti spektakularni Australijan open, nakon godine prekida na nivou kakav niko od nas nikada ranije nije doživeo.

On smatra da će sve biti „pod konac“.

– Iako će AO izgledati malo drugačije nego prethodnih godina, bezbednost svih nam je glavni prioritet. Imamo priliku da izvedemo veoma siguran i srećan Grend slem i pružimo igračima iskustvo takmičenja pred publikom, što smo propustili tokom većeg dela ove godine – rekao je prvi čovek Australijan opena.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter