Izvor: Blic.rs
25.12.2020 u 13:19
0

ODBIJEN PREDLOG TUŽILAŠTVA ZA ODREĐIVANJE PRITVORA: Jemstvo za osumnjičenog za silovanje 5.000 evra

Osnovni sud u Modriči odredio je meru jemstva u iznosu od 5.000 evra (10.000 KM) prema osumnjičenom za silovanje čiji su inicijali Z.F. (24) iz Vukosavlja, odbivši kao neosnovan predlog tužioca za određivanje pritvora, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Iz Tužilaštva su naveli da je mera pritvora predložena zbog opasnosti od bekstva, s obzirom na to da je reč o osobi koje boravi i radi u stranoj državi sa izdatom radnom dozvolom, te bi puštanjem na slobodu moglo napustiti BiH, čime bi bilo nedostupan pravosudnim organima Republike Srpske, odnosno BiH.

SVE O SPORTU

NAJPOZNATIJI ĐAVO BEZ DLAKE NA JEZIKU: Sanjam titulu sa Junajtedom

IBRA O PAKLU KOJI JE PROŠAO ZBOG KORONE: DAVAO SAM ZIDOVIMA IMENA

SAD JE I ZVANIČNO: Marakanu napušta jedan od najboljih fudbalera!

OBRADOVIĆEVA PORUKA NA TVITERU PODIGLA NEVEROVATNU PRAŠINU: Želeo sam samo još jedan sekund… (FOTO)

Osumnjičeni se tereti da je 20. decembra oko 17 časova svojim vozilom dovezao oštećenu B.R. na područje opštine Šamac, te ju je upotrebom sile prinudio na obljubu i tri puta silovao.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter