Izvor: kurir.rs
28.12.2020 u 20:05
0

GRADONAČELNIK RADOJIČIĆ UPOZORAVA: U Beogradu je smanjen broj novozaraženih, ali OVO zabrinjava

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić rekao je večeras da je u glavnom gradu došlo do uspostavljanja „izvesnog stepena kontrole“ kada je u pitanju epidemija kovid-19, ali da su brojke neumoljive ako se ima u vidu broj umrlih i onih koji su na respiratorima.

Današnje stanje u Beogradu je 683 novozaražena što je za gradonačelnika pokazatelj da je situacija nešto bolja gledajući procenat zaraženih i apsolutne brojeve.

OVO MORATE ZNATI…

GENERALNI DIREKTOR SZO: Biće zastoja i novih izazova u 2021. godini

SUTRA SLEDI VELIKI PREOKRET: Pogledajte kakvo vreme RHMZ prognozira, ovo niko nije očekivao

KLUBOVI ZATVORENI DOK SE NE ZAVRŠI EPIDEMIJA Vesić: „U Beogradu se radi do 20 sati, a toga nema ni u Rimu, Berlinu“

SKORO 15.000 PORODILJA U GLAVNOM GRADU: Beograd isplatio sva davanja za 2020. godinu

POZVAO DEVOJČICU I PASTORKU U KREVET Određen pritvor Negotincu osumnjičenom za zlostavljanje dve maloletnice

„Ali, kada vidimo broj umrlih situacija je strašna. Takođe, broj hospitalizovanih je izuzetno visok, a oko 40 odsto je više od mesec dana u bolnici. Na respiratorima je ogroman broj što ukazuje na težinu bolesti“, rekao je Radojičić.

Upitan za onih koji organizuju privatne žurke Radojičić je rekao da je to „neodgovorna manjina“.

„Takvima moramo iznova skretati pažnju, a ako mora i sankcionisati ih“, kazao je gradonačelnik, navodeći slučajeve gde je bilo i po 80 ljudi na žurkama na Vračaru, Starom gradu i u Vrčinu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter