Izvor: KURIR
31.12.2020 u 14:02
0

MINISTAR MALI ČESTITAO NOVU GODINU: Nadam se da ćete u 2021. zakoračiti sa optimizmom i da će nam doneti bolje i uspešnije dane

Ministar finansija Siniša Mali čestitao je danas građanima i građankama Novu godinu i poželeo im puno zdravlja, sreće i lepih trenutaka.

„Ispraćamo godinu izazova, u kojoj je pandemija virusa korona napravila potrese na gotovo svim poljima. Uz želju da što pre izađemo iz vrtloga loših vesti, pre svega zdravstvenih, nadam se da ćete u 2021. zakoračiti sa optimizmom i da će nam Nova godina doneti bolje i uspešnije dane“, naveo je Mali u čestitki.

On je napomenuo da misija svih nas treba da bude stvaranje lepše i bogatije budućnosti, ali da je prioritet zdravlje, te da je važno nastaviti odlučnu borbu sa izazovima koje nam donosi svakodnevnica.

SVE O SPORTU

DRAGAN DŽAJIĆ O GODINA ZA NAMA: Veliki uspeh za klub sa ovih prostora!

RADONJIĆ OTKRIVA: Evo ko će pomagati treneru Crvene zvezde u narednom periodu

BOGDANOVIĆEV PLES PO TERENU: Fantastičan SRBIN nije mogao da spreči poraz od Bruklina

„Neophodno je istrajati u toj borbi, koja prvenstveno treba da nas vrati na stare staze uspeha i pomogne da još više uspemo u nameri da stvorimo bolje i berićetnije društvo. Sada, možda više nego ikada, neophodno je da pored upornosti, gradimo našu ljudskost, solidarnost i toleranciju“, istakao je Mali.

Ministar finansija je zaključio da je jedini put za koji se možemo opredeliti, put uspeha.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter