Izvor: happyBSC
31.12.2020 u 15:55
0

KREĆE SE NA BOLJE Korona presek po gradovima

Poslednji dan 2020. godine koju ćemo mahpom pamtiti po zlu izbrojao je ispod 3.000 zaraženih u celoj Srbiji, a situacija po gradovima je takođe se kreće nabolje.

ŽURKA NA HAPPY TELEVIZIJI

DAČIĆ ZAPEVAO MARIĆU NA UVCE: Od kada me više ne voliš… (VIDEO)

NAJGLEDANII JUTARNJI PROGRAM SE NASTAVLJA: Nada Macura progovorila o dr Nestoroviću

GOSTI U JUTARNJEM PROGRAMU HAPPY TV SLOŽNI: Svaki čovek može biti srećan AKO ŽELI

ERA NAPISAO PESMU ZA MARIĆA: Neće zora da svanjava dok se Marić ne naspava…

NOVI LEK! Pogledajte šta je dr Nestorović prepisao za koronu!

Tako, naš glavni grad danas broji 808 novozaraženih, dok je na drugom mestu Novi Sad sa 163 novopotvrđenih slučajeva. Kragujevac je u top tri i u ovom šumadijskom gradu danas je 103 kovid pozitivnih.

U Nišu je i danas ispod 100 zaraženih, pa je najveći grad na jugu Srbije izbrojao okruglo 90 novih slučajeva, dok je u Šapcu 83, a u Smederevu 71 kovid pacijent.

Jednako ima Kraljevo, dok je u Kruševcu danas 69 pozitivno na korona virus. U Pančevu je registrovano 53 kovid pozitivnih, a u Čačku 48, koliko i u Užicu.

SVE O KORONI

DOKTORKA KISIĆ TEPAVČEVIĆ OTKRIVA: Bitno da ne mutira KORONA, koja je deo vakcine

KO NEĆE VAKCINU – NE MOŽE PREKO GRANICE

DOKTORKA MARIJA ZDRAVKOVIĆ PORUČUJE: Vakcine će vratiti svet u normalu!

ODOBRENA JOŠ JEDNA VAKCINA PROTIV KORONE: Kina dala zeleno svetlo za Sinofarm

U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 12.897 osoba, njih je 2.932 pozitivno, dok je nažalost 48 osoba preminulo. Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta „Batut“, na respiratorima u bolnicama širom Srbije nalazi 271 pacijent.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter