Izvor: Tanjug
02.01.2021 u 10:12
0

TRAGEDIJA KOD POSUŠJA: Vučić uputio saučešće

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je pismo saučešća predsedavajućem i članovima Predsedništva Bosne i Hercegovine povodom tragedije u mestu nedaleko od Posušja.

OVO ĆE VAS ZANIMATI:

UŽAS U RAKOVICI: Policajac (40) se UBIO pištoljem u stanu!

DANAS JE DAN SVETOG IGNJATIJA BOGONOSCA: Pomaže svakom ko mu se obrati, a običaji nalažu da se umese kolači i deca povuku za uši

JOKIĆU SKOK IZMAKAO: Denver poražen od Finiksa

KORONA KOSI AMERIKU: Više od 20 miliona potvrđenih slučajeva od početka pandemije, u poslednja tri dana preminulo 10.000 osoba

– Neizmerna je tragedija kada se iznenada zaustavi životni put osmoro mladih ljudi, koji su na taj put tek zakoračili. To je gubitak ne samo za Vašu zemlju, nego za čitav region, koji na mladima i njihovoj energiji gradi svoju budućnost.

Sa velikom tugom, u ime građana Republike Srbije i svoje ime, upućujem izraze saosećanja i molim da ih prenesete njihovim porodicama i prijateljima – navodi se u pismu Aleksadnra Vučića, saopštila je pres služba predsednika.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter