Izvor: Tanjug
03.01.2021 u 22:02
0

OTKRIVENO PISMO: Bombaš iz Nešvila verovao u vanzemaljce i ljude-guštere

Federalna istraga o bombaškom napadu u Nešvilu, u američkoj saveznoj državi Tenesi, obelodanila je dokaze koji upućuju na zaključak da je osumnjičeni bombaš verovao u postojanje vanzemaljaca i ljudi-guštera.

OVO MORATE ZNATI

HAOS ZBOG PRAZNIKA: Veći intenzitet saobraćaja na putevima

SRPSKI METEOROLOG OTKRIVA: Ovo nas čeka za Božić, a evo kada će pasti SNEG

MINISTAR STEFANOVIĆ O UVOĐENJU VOJNOG ROKA: Evo šta on donosi Srbiji

Istražni organi nastoje da ustanove zbog čega se osumnjičeni Entoni Vorner (63), koji je izvršio samoubistvo detonirajući bombu, odlučio na ovakav akt terora u Nešvilu.

FBI je došao do paketa koje je Vorner uptio jednom čoveku, a u kojem je bilo pismo na devet stranica i dva USB.

U pismu se spominju različite teorije zavere, među kojima i tvrdnje da su vanzemaljci pokrenuli napad na Zemlju, kao i uverenje autora pisma da gmizavci i ljudi-gušteri kontrolišu planetu i da sprovode genetski inženjering i prepravke na ljudskoj DNK.

Pre eksplozije iz kombija s bombom je emitovana poruka upozorenja građanima, pa je Vorener zahvaljujući tome bio jedina žrtva svog bombaškog napada.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter