Izvor: Tanjug
09.01.2021 u 11:09
0

VULIN ČESTITAO DAN REPUBLIKE SRPSKE: To je praznik svih Srba, slavite ga u miru i slobodi

Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin čestitao je svim Srbima 9. januar, Dan Republike Srpske.

– Republika Srpska je nastala kao otpor srpskog naroda ponavljanju jasenovačkog genocida, ne samo Srba koji žive zapadno od Drine, već otpora celokupnog srpskog naroda. Zato je očuvanje Republike Srpske pravo i obaveza svih Srba, baš kao što je očuvanje Dejtonskog sporazuma i Bosne i Hercegovine nastale Dejtonskim sporazumom, obaveza Republike Srbije kao garanta Dejtona, ali i matice i čuvara svih Srba – poručio je Vulin.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

KRIZNI ŠTAB RAZMATRA ODLUKU: Onlajn nastava do proleća? Sve zavisi od JEDNOG PARAMETRA

DANAS JE SVETI STEFAN: Prvi koji je nastradao za veru hrišćansku

DA NE KASNITE NA POSAO: Evo kako brzo odlediti bravu i vrata automobila

On je dodao da Srbija i Republika Srpska nikada nisu bile bliže i jedinstvenije, zahvaljujući iskrenom i upornom nastojanju predsednika Aleksandra Vučića, predsednika svih Srba, da se RS unapredi i ojača.

– Dan Republike Srpske je praznik za sve Srbe i zato današnji praznik čestitam svim Srbima, a građanima Republike Srpske želim da dan osnivanja Srpske slave u miru i slobodi. Mir je najviši interes srpskog naroda, a sloboda najviša vrednost zbog koje Srbi postoje. Srećan nam praznik i da ga dugo slavimo  – dodao je Aleksandar Vulin.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter