Izvor: 24 SEDAM
19.11.2021 u 22:32
0

O ZDRAVLJU KRALJICE ELIZABETE SE MNOGO PRIČA: Da li će Megan Markl dozvoliti princu Hariju da je poseti za praznike?

Običaj u kraljevskoj porodici je da se okupe svi za praznike, a ovo će biti prvi put da ga proslavljaju bez princa Filipa

Već nedeljama unazad piše se i priča o krhkom zdravlju kraljice Elizabete Druge. Ona je, pak, ove srede posle jednomesečne pauze imala prvu javnu audijenciju, te time dokazala da se oseća dobro. No, kako se bliži Božić, postavilo se pitanje da li će je unuk Hari sa suprugom Megan i njihovo dvoje dece posetiti.

Mesecima se spekulisalo o tome, ali izgleda da ovaj par nema takve planove. Iako je ovo prvi put da proslavljaju Božić bez princa Filipa, te se očekivalo da će Hari i Megan otići u Britaniju, to očigledno neće biti slučaj. Izvor blizak kraljevskoj porodici tvrdi da su njih dvoje dobili pozivnicu da provedu praznike u Sandringemu, ali da nisi potvrdili dolazak, te da bi to već učinili da imaju takve namere.

– Kraljica proslavlja prvi Božić bez supruga i čovek bi pomislio da će želeti da budu s njom — dodao je izvor.

Ono što se veruje jeste da njih dvoje žele da izbegnu da se piše o njihovoj poseti. Poslednji put su bili u Sandringemu za Božić 2018. godine. 

Podsetimo, Hari se nakon selidbe za Ameriku dva puta vraćao u domovinu, na dedinu sahranu u aprilu, pa opet u julu, kada je otkriven spomenik posvećen njegovoj majci Dajani. Megan je za vreme sahrane bila u poodmakloj trudnoći sa ćerkom Lilibet, a porodila se par nedelja pre otkrivanja spomenika.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter